XERRADA NUTRICIÓ #4 · GLUTEN, AMIC O ENEMIC? · 1 MARÇ 18h

Per l’Esther Deltor, infermera experta en nutrició de l’Institut Khuab.

Cada vegada hi ha més persones que decideixen de forma voluntària excloure gluten de la seva alimentació, amb l’objectiu de seguir una alimentació més saludable, o per a obtenir una millora en determinats símptomes (alteracions digestives: estrenyiment, descomposició, distensió abdominal; migranyes o cefalees; cansanci; dolors articulars…).

D’un temps cap a aquí es parla de la sensibilitat al gluten no celíaca, en la qual, persones no diagnosticades de celiaquia, refereixen una millora en els símptomes que presenten, quan exclouen el gluten de la seva alimentació. A més a més, s’evidencia que l’increment de la permeabilitat intestinal pot estar mediat per l’efecte del gluten sobre les cèl·lules del budell prim i que això, pot ésser un factor determinant en el desenvolupament de malalties complexes.

Quin paper té el gluten si ens trobem en aquesta situació? L’hem d’eliminar complemtament? Com podem adaptar l’alimentació? Quin paper té el sistema digestiu en tot això?

#4 Xerrada Nutrició
GLUTEN, amic o enemic?
DIMECRES 1 MARÇ 18h

Institut Khuab · Plaça Mons, 1 · BCN

Preu: 15€ *
*Gratuïta pels pacients realitzant Programa de nutrició

PLACES LIMITADES · INSCRIPCIONS
info@khuab.com · 932 095 916