#5 XERRADA NUTRICIÓ · ALIMENTACIÓ, INTESTÍ i EMOCIONS · 5 ABRIL 18h

Per l’Esther Deltor, responsable Àrea de Nutrició de l’Institut Khuab.

Bactèries melancòliques?

Investigacions recents identifiquen els mecanismes a través dels quals la microbiota intestinal, la seva composició i metabolisme, sembla ser que modifiquen la química del nostre cervell, influint sobre el nostre estat d’ànim i emocions.

Sabem que l’alimentació té impacte directe sobre el funcionament de l’intestí, així doncs, anem a conèixer els aliments i sinèrgies que promouen, gràcies a la seva digestió per part de la microbiota, la secreció de serotonina, endorfines…, i altres components que es relacionen amb estats de felicitat.

Elaborarem receptes que ens ajudin a millorar el nostre benestar emocional.

#5 Xerrada Nutrició
Alimentació, Intestí i Emocions
DIMECRES 5 ABRIL 18h

Institut Khuab · Plaça Mons, 1 · BCN

Preu: 15€ *
*Gratuïta pels pacients realitzant Programa de nutrició

PLACES LIMITADES · INSCRIPCIONS
info@khuab.com · 932 095 916