Inflamació Sota Control

#2 SHOWCOOKING · 20 ABRIL 18h – 21h

#2 Showcooking
DIJOUS 20 ABRIL 18h-21h
INFLAMACIÓ SOTA CONTROL!

Terra Veritas · C/Diputació, 239-247 · BCN

Preu: 80€/taller

PLACES LIMITADES · INSCRIPCIONS
info@khuab.com · 932 095 916

Dirigit a
Persones que vulguin aprendre a alimentar-se de forma conscient. Persones interessades en la promoció de la salut a través de l’alimentació. Professionals de l’àmbit de la salut.

Acreditació
S’entregarà diploma acreditatiu d’assistència al seminari, expedit per l’Institut Khuab .

Material
Dossier de treball amb tot el contingut del taller.

Presentació
A càrrec del Dr. Joan Vidal-Jové fundador i director de l’Institut Khuab i Khuab Conscient.

Sobre el taller

La inflamació és una resposta fisiològica que té com a finalitat defensar-nos davant les infeccions, reparar els teixits danyats, aconseguir l’adaptació a l’estrès i afavorir el retorn a un estat d’equilibri (homeostasis).

L’estrès prolongat, el sedentarisme, una alimentació inadequada, les infeccions, les malalties, i l’exposició a tòxics ambientals, generen una resposta inflamatòria exagerada, persistent i crònica que no té un objetiu a curt termini, i que mantinguda al llarg del temps, produeix degeneració tissular i disfuncions en els nostres òrgans i sistemes.

Uns hàbits de vida saludables juntament amb una correcta alimentació poden evitar aquest estat o revertir la inflamació ja existent.

En aquest taller pràctic, volem aportar coneixements i receptes funcionals en les que s’aporten nutrients o aliments amb capacitat per a modular aquesta resposta inflamatòria anòmala que és subjacent en múltiples malalties cròniques.

Temari:

• Estil de vida “antiinflamatori”, en què ens ajuda?
• Paper dels àcids grassos en la inflamació corporal.
• Aliments antiinflamatoris.
• Coadjuvants i sinèrgies (espècies i condiments).
• Estratègies culinàries i mètodes de cocció òptims.
• Receptes funcionals

 

Esther Deltor
Diplomada Universitaria en Infermeria, va decidir orientar els seus estudis cap a l’àmbit de la Salut Integradora obtenint la titulació d’Experta en Dietètica i Nutrició, i Tècnic Superior en Medicina Tradicional Xinesa i Acupuntura. Responsable de l’Àrea de Nutrició de l’Institut Khuab i Khuab Conscient. Desenvolupa el Programa d’Alimentació Funcional en oncologia i malalties complexes a l’Institut Khuab. Desenvolupa el Programa d’Alimentació Antiaging en Khuab Conscient.

Mireia Anglada
Xef d’alta gastronomia. Cuinera de professió, experta en nutrició, formada en Medicina Xinesa, naturopatia i en alimentació natural i energètica.  Especialista en I+D d’indústria ecològica. Des dels inicis de l’alta gastronomia en aquesta païs, ha treballat amb els millors cuiners del món com a formadora de tècniques d’avantguarda. Res extremista, defensora d’una alimentació equilibrada, en l’actualitat, col·labora a diari amb un grup d’especialistes de la salut amb els quals imparteix formacions i l’assessoren de totes les últimes investigacions. Els seus coneixements i experiència la porten avui a combinar l’alta cuina amb l’alimentació saludable per a promoure la salut a través dels hàbits alimentaris. Desenvolupa el Programa d’Alimentació Antiaging a Khuab Conscient.