#6 XERRADA NUTRICIÓ · ETIQUETATGE ALIMENTS · 3 MAIG 18h

Per l’Esther Deltor, responsable Àrea de Nutrició de l’Institut Khuab.

Sabem què mengem?

Amb la finalitat de mantenir una alimentació saludable i equilibrada és important aprendre a llegir la informació nutricional. La composició i característiques dels aliments que consumim, ens faciliten informació per a poder seleccionar amb coneixement allò que volem incorporar en la nostra alimentació i la de les nostres famílies.

Conèixer el Reglament Europeu (UE), 1169/2011 sobre informació i Etiquetatge d’Aliments (va entrar en vigor el 13 de desembre de 2016), que proporciona informació nutricional en les etiquetes dels aliments processats, envasats i begudes, inclosos els que produeixen les empreses de catering i els comercialitzats a distància, ens ajuda a saber exactament què estem consumint, en quines proporcions i la quantitat que ens falta per arribar a les xifres recomenades.

Aprendre a reconèixer: el valor energètic del producte, la quantitat de greixos, la presència de greixos saturats, la quantitat d’hidrats de carboni, la presència de sucres simples, la composició proteïca i la sal; a més amés de l’addició d’olis vegetals, com el polèmic oli de palma refinat o los al·lergòlens més comuns.

#6 Xerrada Nutrició
Etiquetatge Aliments, sabem el què mengem?
DIMECRES 3 MAIG 18h

Institut Khuab · Plaça Mons, 1 · BCN

Preu: 15€ *
*Gratuïta pels pacients realitzant Programa de nutrició

PLACES LIMITADES · INSCRIPCIONS
info@khuab.com · 932 095 916