#3 SHOWCOOKING · 15 JUNY 18h – 21h

#3 Showcooking
DIJOUS 15 JUNY 18h-21h
TOXINES FORA!

Terra Veritas · C/Diputació, 239-247 · BCN

Preu: 80€/taller

PLACES LIMITADES · INSCRIPCIONS
info@khuab.com · 932 095 916

Dirigit a
Persones que vulguin aprendre a alimentar-se de forma conscient. Persones interessades en la promoció de la salut a través de l’alimentació. Professionals de l’àmbit de la salut.

Acreditació
S’entregarà diploma acreditatiu d’assistència al seminari, expedit per l’Institut Khuab .

Material
Dossier de treball amb tot el contingut del taller.

Presentació
A càrrec del Dr. Joan Vidal-Jové fundador i director de l’Institut Khuab i Khuab Conscient.

Sobre el taller

L’entorn extensament contaminat en el qual vivim, l’estrès al que estem sotmesos, el poc descans que observem i els aliments que consumim, obtinguts en moltes ocasions després d’èsser manipulats i abonats o tractats amb substàncies tòxiques  produeixen un desequilibri entre la capacitat de l’organisme per a eliminar aquestes toxines i el ritme al qual s’acumulen en els nostres teixits.

L’acumulació excessiva i al llarg del temps debilita la funció dels organs i dificulta les funcions fisiològiques donant lloc a símptomes com la manca de vitalitat, fatiga, mal de cap, pèrdua de memòria, dificultat de concentració, retenció de líquids, cel·lulitis o obesitat, insomni, infeccions freqüents, problemes digestius, al·lèrgies, asma…

En aquest taller pràctic volem donar pautes clares sobre com, quan i quant de temps fer una alimentació detoxificadora que promogui la funció dels organs depuradors, afavorint l’eliminació de tòxics acumulats i millorant els símpotes derivats, en el cas que n’hi haguessin.

Temari:

• Toxines… Què passa si estan en excés?
• Alimentació detox, en què consisteix?
• Com portar a terme un pla detox de 5 dies.
• Estratègies culinàries
• Receptes funcionals

 

Esther Deltor
Diplomada Universitaria en Infermeria, va decidir orientar els seus estudis cap a l’àmbit de la Salut Integradora obtenint la titulació d’Experta en Dietètica i Nutrició, i Tècnic Superior en Medicina Tradicional Xinesa i Acupuntura. Responsable de l’Àrea de Nutrició de l’Institut Khuab i Khuab Conscient. Desenvolupa el Programa d’Alimentació Funcional en oncologia i malalties complexes a l’Institut Khuab. Desenvolupa el Programa d’Alimentació Antiaging en Khuab Conscient.

Mireia Anglada
Xef d’alta gastronomia. Cuinera de professió, experta en nutrició, formada en Medicina Xinesa, naturopatia i en alimentació natural i energètica.  Especialista en I+D d’indústria ecològica. Des dels inicis de l’alta gastronomia en aquesta païs, ha treballat amb els millors cuiners del món com a formadora de tècniques d’avantguarda. Res extremista, defensora d’una alimentació equilibrada, en l’actualitat, col·labora a diari amb un grup d’especialistes de la salut amb els quals imparteix formacions i l’assessoren de totes les últimes investigacions. Els seus coneixements i experiència la porten avui a combinar l’alta cuina amb l’alimentació saludable per a promoure la salut a través dels hàbits alimentaris. Desenvolupa el Programa d’Alimentació Antiaging a Khuab Conscient.