ÀREA PSICOEMOCIONAL

Els nostres pensaments, les nostres relacions interpersonals, els conflictes, com entenem i gestionem la nostra vida, són factors molt importants en l’aparició de malalties. A l’Institut Khuab en som molt conscients i per aquest motiu oferim diferents tècniques que poden ajudar a resoldre i gestionar millor aquests estressors emocionals, aconseguint un impacte positiu en la salut i vida global dels pacients.

HOMEOPATIA

L’homeopatia és un mètode terapèutic que considera els símptomes físics i emocionals així com les circumstàncies vitals de la persona, una visió holística molt en consonància amb la nostra proposta de medicina integradora. El tractament és específic per cada pacient i no presenta interaccions amb els medicaments convencionals. És més, a l’Institut Khuab utilitzem els tractaments homeopàtics per, per una banda, reduïr els efectes de la medicació convencional – com les nàusees, els vòmits i les diarrees o les lesions a la pell derivades de la quimiteràpia o la radioteràpia en les persones que pateixen un càncer – i per  altra estimular l’organisme i potenciar-ne la curació en general.

QUIGONG CFQ

Quigong CFQ és una tècnica de la medicina tradicional xinesa que restableix els fluxos de bioenergia mitjançant una sèrie d’exercicis pautats que permeten desfer bloquejos energètics. A l’Institut Khuab recomanem aquesta tècnica a aquells pacients que degut bé al diagnòstic de malatia, bé a factors d’estrès vital, necessiten aprendre a gestionar la seva activitat mental i les seves emocions per restituïr els seus mecanismes corporals naturals d’autosanació. La pràctica continuada d’aquests exercicis prescrits de forma personalitzada per a cada pacient fomenten la reconnexió cos-ment que tants beneficis aporta de la salut global. Les sessions es poden dur a terme individualment o en grup.

PSICOBIOLOGIA

La psicobiologia tracta d’establir un mapa de relacions entre determinades tipologies de conflicte emocional i la transformació o malignització de determinades estirps cel·lulars. En ocasions l’aparició d’un tumor ens pot conduïr a entendre com algunes emocions ens poden estar afectant sense que nosaltres en siguem conscients. Modificar les emocions o actituts que ens fan emmalaltir suposa un pas endavant en mantenir l’estat de salut.

TERÀPIA BREU ESTRATÈGICA

Es tracta d’una tècnica de psicoteràpia que, a través de maniobres aparentment simples, aconsegueix  que la persona canviï la seva manera de percebre la realitat i, en conseqüència, modifiqui de forma automàtica el seu comportament o conducta. Els experts de l’Institut Khuab apliquen la teràpia breu estratègica per tractar fòbies, trastorns obsessius -compulsius, bloquejos, depressió, ansietat, conflictes de parella o familiars, etc.

ANATHEORESIS

L’anatheoresis és una tècnica que pretén, a través d’una hipnosi lleu on no hi ha pèrdua de consciència, contactar amb “traumes” ocorreguts durant la primera infància i que segons el seu desenvolupador, el Dr. Grau, són l’origen de la malaltia en l’edat adulta. Mitjançant diverses sessions, el pacient pot “desemmascarar” i resoldre  conflictes inconscients.

“Considerem a les persones en totes les seves dimensions:
física, mental i essencial”