CIRURGIA NO INVASIVA – FUS-HIFU

Una tècnica quirúrgica no invasiva que permet destruir tant lesions primàries com metastàsiques de determinats teixits mitjançant un feix d’ultrasons dirigit.

El progrés tecnològic està revolucionant dia rere dia les capacitats diagnòstiques i terapèutiques de la medicina convencional. En l’àmbit quirúrgic, per exemple, les noves tècniques mínimament invasives permeten evitar importants efectes adversos o complicacions associades a les intervencions de cirurgia tradicional. Per aquest motiu, a l’Institut Khuab advoquem decididament per les tècniques d’ablació no invasives fins el punt que ens hem convertit en referents mundials en la seva aplicació en pacients oncològics.

Concretament, els especialistes de l’Institut Khuab són experts en l’ablació tumoral per ultrasons d’alta intensitat (FUS-HIFU), una tècnica quirúrgica no invasiva que permet destruir tant lesions primàries com metastàsiques de determinats teixits mitjançant un feix d’ultrasons dirigit i controlat per imatge. A més, aquesta tècnica ens permet dur a terme un tractament adjuvant capdavanter i pioner a nivell mundial en què s’utilitza l’augment de temperatura generat pels ultrasons d’elevada intensitat per sensibilitzar el teixit tumoral a la quimioteràpia i augmentar-ne l’eficàcia.

“Un model assistencial on la salut-malaltia és un punt d’inflexió per al creixement individual de la persona i el seu entorn”