EQUIP MULTIDISCIPLINARI

Exigim al nostre equip una sòlida formació en una especialitat clàssica i en una àrea propia de la medicina integradora. Valorem la seva professionalitat i la seva capacitat de donar un servei personalitzat i acollidor als nostres pacients, així com l’interès en fer progressar la medicina a través de publicacions científiques.

EQUIP ASSISTENCIAL

DR. JOAN VIDAL-JOVÉ

Director

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, especialista MIR en Cirurgia general i de l’aparell digestiu pel Ministerio de Sanidad a Espanya, i en Cirurgia Oncológica per la George Washington University als Estats Units. Doctor en Psicología i Naturopatia HQI per la Universitat de Newport – Udine, Italia. Diplomat en Direcció d’Empreses per l’IDEC-Pompeu Fabra de Barcelona. Especialista en Ablació Tumoral Hipertèrmica per Ultrasons d’Alta Energia (FUS-HIFU). Membre de la directiva de la Societat Internacional de Medicina Mínimament Invasiva i No Invasiva (ISMINIM). Autor de nombroses publicacions i conferències i membre de diferents societats mèdiques, ha rebut diferents premis i ajudes per a la investigació en Cirurgia Oncològica, Tècniques de diagnòstic per Imatge i Investigació en Resultats en Salut i Serveis Sanitaris.

Des del 2010 dirigeixo la primera Unitat d’Ablació tumoral per Ultrasons HIFU Oncològica a l’Hospital Mutua de Terrassa, Barcelona. I des del 2004 lidero un ampli equip multidisciplinar de metges especialistes, infermeres clíniques, nutricionistes i personal de suport que es consolida en l’Institut Khuab, en el camp de la medicina i la oncologia integradora no invasiva.

CIRURGIA NO INVASIVA

MEDICINA I ONCOLOGIA INTEGRADORA

Visita a Barcelona

DR. ELOI PERICH I SERRA

Director quirúrgic

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, i Metge Especialista en Cirurgia Pediàtrica MIR a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, Mestratge en Teràpia Neural per la Universitat de Barcelona i Formació en Tècnica HIFU (ablació de tumors i hipertèrmia guiada per ultrasons).

Entre la meva llicenciatura i l’etapa d‘especialització vaig dedicar un període de quatre anys a l’assistència mèdica bàsica, que em van despertar l’ interès per la Cardiologia i la Pediatria, així que vaig decidir presentar-me al MIR per tal de cursar formació reglada en Cirurgia Pediàtrica, una especialitat que, més enllà del que preveia quan la vaig triar, és capaç d’oferir un ventall extens de coneixement sobre la fisiologia orgànica i l’anatomia quirúrgica del nen des d’abans de néixer fins que entra en l’edat adulta. Posteriorment, tip d’oferir als pacients solucions parcials i incompletes, i amb la sort d’haver-me topat gairebé literalment amb el Dr. Joan Vidal-Jové i la seva visió global de la salut, vaig decidir aprendre la seva medicina treballant al seu costat.

CIRUGIA NO INVASIVA

TERÀPIA NEURAL

DRA. MANUELA VELAT RÀFOLS

Directora mèdica

Llicenciada en Medicina i Cirurgia i especialista MIR en Medicina Interna (2008), ha treballat en diversos hospitals públics catalans atenent pacients amb malalties complexes.

Després dels anys d’experiència als hospitals, he arribat a la conclusió que la medicina convencional presenta mancances en la forma com aborda i gestiona l’origen de la malaltia i l’ evolució clínica de les persones malaltes. Per aquest motiu, he anat buscant altres models i m’he format en l’ús d’eines com la homeopatia (Máster en Homeopatia per la UB), la fitoteràpia, la immunoteràpia, així com tècniques de gestió emocional i psicofísica que em permeten comprendre, entendre i atendre a les persones en la seva globalitat i individualitzar les opcions terapèutiques per a cadascuna d’elles.

MEDICINA I ONCOLOGIA INTEGRADORA

HOMEOPATIA

Visita a Barcelona

DR. GONZALO FERNÁNDEZ

Metge adjunt

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Postgrau en Medicina Homeopàtica per la UB-AMHB. Diploma de Capacitació en Homeopatia expedit pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Ha estat Director del Màster de Medicina Homeopàtica de la UB-AMHB durant cinc anys i és l’autor d’un bloc a www.hablandodehomeopatía.com. També és Màster en Psicoteràpia Breu Estratègica.

La pràctica clínica, l’epistemologia (com coneixem el que coneixem), la docència i la relació metge-pacient són els meus principals focus d’ interès. A més també m’ apassionen la literatura, el cinema, la comunicació, la bellesa de les coses i l’humor, la vida.

HOMEOPATIA

PSICOBIOLOGIA

TERÀPIA BREU ESTRATÈGICA

ANATHEORESIS

Visita a Barcelona

ESTHER DELTOR

Nutricionista

Diplomada Universitària en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona (2005), va decidir orientar els estudis cap a l’àmbit de la Salud Integrativa, obtenint la titulació d’ Experta en Dietètica i Nutrició per la Sociedad Española de Dietética y Ciencias de la Alimentación (2010) i de Tècnic Superior en Medicina Tradicional Xinesa i Acupuntura per la Beijing University of Chinese Medicine i Yunnan University of Traditional Chinese Medicine finalitzant el 2016.

Considero que ensenyar a alimentar-se de forma saludable, incorporar hàbits nutricionals que generin benestar i adaptar els plats a les necessitats de cada situació que vivim forma part de la nostra tasca d’acompanyar als nostres pacients al llarg del programa de nutrició.

NUTRICIÓ CLÍNICA

Visita a Barcelona

NURIA TELL

Infermera clínica

Diplomada en Infermeria per les Escoles Universitàries d’Infermeria Gimbernat de Sant Cugat del Vallès (2005). Durant aquest període d’estudis es va formar en teràpies manuals i de relaxació ampliant també els meus coneixements en nutrició i dietètica per al tractament de malalties al centre Foment Formació Barcelona i estudiant aromateràpia al Heilpraktiker Institut Barcelona.

Partint sempre de la visió holística de la persona, vaig decidir complementar els meus estudis d’infermeria amb cursos enfocats al desenvolupament emocional amb l’objectiu d’integrar-ho en el meu actual àmbit laboral i poder donar així una assistència més integral i completa.

TRACTAMENTS ENDOVENOSOS

AROMATERAPIA

Visita a Barcelona

EQUIP DE SUPORT

ROGELI RAICHS

Àrea de gestió

CARME ROSSELL

Adjunta de gerència

JOSE MORENO

Recepció i Administració

CRISTINA TORRENS

Secretaria acadèmica

“Som professionals de la salut amb diverses especialitats i amb formació reglada en medicina integradora”