MALALTIES CARDIOVASCULARS

Som experts en la valoració i gestió dels factors de risc cardiovascular i oferim un abordatge multidisciplinar personalitzat per tal d’adreçar-los.

Les malalties cardiovasculars en general -i molt especialment la cardiopatia isquèmica i la patologia cerebrovascular- suposen la primera causa de mortalitat mundial. Nombrosos estudis científics assenyalen la diabetis, la dislipèmia, el tabaquisme, la hipertensió arterial, l’obesitat, l’estrès, el sedentarisme, etc. com a importants factors de risc i avalen que el seu diagnòstic i tractament precoç poden prevenir l’aparició de complicacions cardiovasculars.

A l’Insitut Khuab som experts en la valoració i gestió de tots els factors de risc cardiovascular i oferim tractaments personalitzats que inclouen des d’assessorament nutricional i de gestió de l’estrès fins a tractaments endovenosos que tenen per objectiu eliminar tòxics plasmàtics, la quelació d’ions i metalls que promouen la rigidesa de les parets vasculars, la desintoxicació dels sistemes orgànics, etc.

“Un model assistencial on la salut-malaltia és un punt d’inflexió per al creixement individual de la persona i el seu entorn”