Khuab | MALALTIES COMPLEXES
15905
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15905,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

MALALTIES COMPLEXES

Oferim un abordatge diagnòstic i terapèutic divers, comprensiu, exhaustiu, vital i integrador basat en una vetlla multidimensional de la persona.

A l’Institut Khuab som persones que tractem persones, i cadascuna és diferent: hi ha pacients que pateixen malalties poc conegudes o símptomes que no encaixen dins un diagnòstic específic; d’altres vegades ens trobem davant de situacions clíniques en què la medicina convencional no és capaç d’oferir solucions ni respostes; també atenem pacients que pateixen diversos problemes de salut alhora. Sigui quin sigui el problema de salut, l’Institut Khuab i els seus especialistes oferim un abordatge diagnòstic i terapèutic divers, comprensiu, exhaustiu, vital i integrador basat en una vetlla multidimensional de la persona.

“Un model assistencial on la salut-malaltia és un punt d’inflexió per al creixement individual de la persona i el seu entorn”