MALALTIES OSTEOARTICULARS

Partim d’una visió diagnòstica àmplia, transversal i integradora que té en compte totes les dimensions de la persona i els múltiples elements que tenen relació amb la malaltia.

Les malalties cròniques osteoarticulars i del teixit connectiu són molt freqüents entre la població i suposen habitualment una important limitació funcional i un gran impacte en la qualitat de vida de la persona que les pateix. Entre aquestes malalties es troben les artropaties cròniques degeneratives com l’artrosi, l’artritis reumatoide, l’artritis gotosa, etc., però també síndromes complexes polisimptomàtiques com la fibromiàlgia i la síndrome de fatiga crònica, i malalties autoimmunes del teixit connectiu com el lupus, l’esclerodèrmia, etc. Tot i que encara es desconeix l’origen d’aquestes malalties, sabem que s’hi poden veure implicats múltiples factors relacionats amb l’alteració del sistema immunològic, les infeccions víriques, les disfuncions del sistema digestiu, etc.

L’equip d’especialistes de l’Institut Khuab tenim molt present aquesta complexitat i partim d’una visió diagnòstica més àmplia, transversal i integradora que té en compte totes les dimensions de la persona i els múltiples elements que tenen relació amb la malaltia. Per incidir-hi disposem d’un ampli ventall d’opcions terapèutiques personalitzades que actuen sobre els possibles factors causals i que ajuden a millorar tant la simptomatologia com la qualitat de vida i l’estat de salut global dels nostres pacients.

“Un model assistencial on la salut-malaltia és un punt d’inflexió per al creixement individual de la persona i el seu entorn”