MEDICINA PREVENTIVA

Oferim un programa personalitzat de medicina preventiva integradora per a les persones que necessiten modificar els seus hàbits i revitalitzar les seves funcions corporals per aconseguí un estat òptim de salut.

Factors com l’estès físic i emocional, els mals hàbits alimentaris, els contaminants ambientals o les alteracions del ritme tenen un fort impacte en el nostre funcionament cel·lular i redueixen la capacitat regeneradora de l’organisme. A l’Institut Khuab estem convençuts que la prevenció és primordial i per això oferim un programa personalitzat de medicina preventiva integradora per aquelles persones que necessiten modificar els seus hàbits i revitalitzar les seves funcions corporals per aconseguir un estat òptim de salut. A través d’una sèrie de visites periòdiques i de diferents mesures terapèutiques individualitzades, sempre pautades i supervisades pels nostres especialistes, podem detectar alteracions orgàniques en estadis precoços i realitzar el seguiment fins al restabliment de la salut.

“Un model assistencial on la salut-malaltia és un punt d’inflexió per al creixement individual de la persona i el seu entorn”