NUTRICIÓ

Cada vegada hi ha més consciència i evidència de com els hàbits alimentaris influeixen en l’estat de salut global de les persones. A l’Institut Khuab pensem que educar els nostres pacients en com assolir una alimentació correcta, equilibrada, conscient i saludable és fonamental per al seu estat de salut. L’adquisició d’aquests hàbits, no sols millora símptomes associats a la malatia i la percepció de salut global, sinó que té un gran impacte sobre l’òptim funcionament a nivell cel·lular del sistema digestiu i immunològic tant important per la capacitat de resposta del propi organisme.

PROGRAMA
NUTRICIONAL KHUAB

A Khuab hem dissenyat un programa nutricional que pretén, mitjançant una primera visita i diversos seguiments tant presencials com telefònics, oferir un acompanyament actiu en el procés de canvi dels hàbits nutricionals, implicant al pacient en la seva curació. Al llarg del seguiment anem utilitzant diferents recursos que ens permeten, a través de l’alimentació, millorar la funcionalitat dels diferent òrgans, millorar determinats símptomes, i estimular el seu benestar global. L’equip de nutricionistes de Khuab está plenament integrat dins l’equip assitencial, el que ens permet personalitzar i adaptar les dietes a moments diferencials al llarg del procés de curació segons criteri mèdic.
A més de les visites, al llarg del programa els pacients també podran participar en tallers i sessions informatives generals que han de servir per conèixer i entendre millor determinats aspectes de la nutrició que els poden ser útils en el seu dia a dia així com per implicar-se més activament en el seu procés de curació.

ALIMENTACIÓ
CETOGÈNICA

L’alimentació cetogènica és una alimentació terapèutica basada en una restricció important de carbohidrats en la dieta amb l’objectiu de reduir la quantitat de sucre disponible per algunes cèl.lules de l’organisme. Existeix evidència científica en que l’aplicació d’aquest tipus d’alimentació aporta beneficis clínics en determinades situacions i malaties. A l’Institut Khuab som conscients d’aquestes opcions terapèutiques i les apliquem en conseqüència amb supervisió i seguiment mèdic.

DEJUNIS

El dejuni és una eina terapèutica que afavoreix la desintoxicació i regeneració d’òrgans i texits, com el fetge, el sistema digestiu i les mucoses, Consisteix a basar la nostra alimentació, durant un període de temps variable definit pels nostres especialistes, en sucs naturals de verdures, hortalisses i fruites ecològiques, caldos de verdures enriquits amb algues i infusions depuratives.
A l’Institut Khuab utilitzem diferents tipus de dejuni, sempre indicats i supervisats per un metge, en relació amb l’objectiu que ens plantegem: dejunis intermitents, dejunis llargs, d’entre 5 i 7 dies; o bé, dejunis funcionals per aquells pacients que fan tractaments amb quimio o radioteràpia, per tal d’augmentar-ne el benefici i disminuïr-ne la toxicitat.

“Considerem a les persones en totes les seves dimensions:
física, mental i essencial”