TRACTAMENTS ENDOVENOSOS

Els tractaments endovenosos ens permeten una major efectivitat i rapidesa en l’acció ja que no hi ha pèrdua de medicament doncs l’absorció és directa a nivell cel·lular. A l’Institut Khuab disposem de diversos tipus de tractaments endovenosos que poden ajudar a resoldre o millorar símptomes de múltiples malaties contribuïnt a la seva curació.

VITAMINA C
A ALTES DOSIS

A l’Institut Khuab subministrem Vitamina C en concentracions altes per via endovenosa com a tractament per a múltiples malaties tant oncològiques com complexes. El seu efecte antitumoral i desintoxicador està avalat per nombrosos estudis i publicacions científques duts a terme en els últims 30 anys que indiquen que la Vitamina C ajuda, per exemple, a estimular la immunitat i regular els mecanismes enzimàtics, cosa que contribueix a millorar les funcions de l’organisme així com la qualitat de vida en general.

FLEBOTERÀPIA

La fleboteràpia és la infusió endovenosa d’una combinació personalitzada de productes biorregualdors que compleixen les funcions fonamentals de detoxificació i restabliment del terreny biològic. Degut a que són substàncies ultradiluïdes i dinamitzades, la seva naturalesa les acosta molt als productes homeopàtics, tenint l’avantatge que no interfereixen amb altres tractaments ni tenen efectes adversos associats.
Sovint utilitzem aquests productes combinats amb altres antiinflamatoris naturals i coenzims per assolir la neutralització de radicals lliures produïts per l’organisme com a conseqüència de determinades malaties, de l’envelliment o de la presència de residus tòxics derivats de tractaments convencionals. L’objectiu d’aquests tractaments és doncs desintoxicar l’organisme i contribuïr a la revitalització dels teixits així com a estimular-lo per millorar les seves funcions cel·lulars optimitzant la pròpia capacitat de resposta.

NUTRICIÓ ENDOVENOSA

Sovint l’aparició de símptomes inespecífics com la disminució de l’energia, les alteracions digestives lleus, els problemes osteomusculars o les deficiències immunitàries estan relacionades amb el dèficit d’algunes substàncies imprescindibles per al correcte funcionament cel·lular com, per exemple, els oligoelements, els aminoàcids, les vitamines, etc. Amb la nutrició endovenosa, a l’Institut Khuab corregim la mancança i contribuïm a millorar l’estat general de salut i benestar dels nostres pacients.

QUELACIÓ

L’objectiu de la quelació és “atrapar” els ions que circulen per l’organisme, que poden resultar tòxics quan la concentració n’és massa elevada. En pacients amb malalties cardiovasculars, per exemple, la quelació s’utilitza per disminuïr la probabilitat que es produeixin cúmuls de calci a les parets d’artèries i venes. A l’Institut Khuab també utilitzem la quelació per desintoxicar l’organisme de metalls pesats tòxics com el plom, el cadmi, l’alumini, etc. que estan presents en els aliments i l’ambient i que, quan s’acumulen en l’organisme, generen disfuncions en diversos òrgans vinculats a les malalties neurodegeneratives i patologies cardiovasculars.

SEGONES LÍNIES
DE TRACTAMENTS ONCOLÒGICS

Disposem de diferents tractaments adjuvants als tractaments oncològics convencionals que poden ajudar a aconseguir millors respostes globals en pacients amb malaltia avançada o disseminada. En aquests contextes clínics i en situació de progressió de la malatia, l’objectiu d’aquests tractaments és contenir-la, assolint l’estabilitat clínica del pacient. Fem servir productes com l’àcid lipoic i altres que han demostrat eficàcia en diferents estudis clínics.

SOLUCIÓ SALINA OZONITZADA (SSO)

La pràctica de la ozonoteràpia ha demostrat la seva utilitat com a tractament antiinflamatori i regulador dels mecanismes enzimàtics intracel.lulars. La seva aplicació és útil en malaties degeneratives i autoimmunitàries on aquests mecanismes solen estar alterats. És un mètode segur i eficaç, de fàcil aplicació i baix cost que compta amb un ampli recolzament científic en termes d’estudis clínics i recerca bàsica.

“Considerem a les persones en totes les seves dimensions:
física, mental i essencial”